Onze werkzaamheden en het Corona-Virus

Martijn PilgerNieuws

De impact van het coronavirus op onze samenleving wordt steeds groter. Voor ExcelTech staan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers voorop. Onze medewerkers werken momenteel zoveel mogelijk vanuit huis, echter niet alle werkzaamheden kunnen wij vanuit huis verrichten. Onderhouds- en projectwerkzaamheden lukken uiteraard niet vanuit huis. We proberen deze zoveel als mogelijk te continueren. Natuurlijk volgen we bij deze werkzaamheden de RIVM richtlijnen.

Onze werkzaamheden gaan, tenzij door ons anders gemeld, dus door. Monteurs die verkouden zijn, luchtwegklachten of koorts hebben komen niet bij u op bezoek. Bij een sleuteloverdracht zullen wij u geen hand geven en vragen wij u het contact tot een minimum te beperken en afstand te bewaren. Ten gevolge van mogelijke problemen met het toeleveren van materialen, ziekte van een monteur of wijzigingen in de maatregelen van de overheid kan het zijn dat wij onze planning aan moeten passen.

Wij vragen ook aan u, als u de bovengenoemde klachten heeft, de afspraak af te zeggen of te zorgen voor een vervanger.
Indien u zelf denkt dat een bezoek van ons beter niet plaats kan vinden op uw locatie vernemen wij dat graag, dan passen wij dit aan in onze planning.

Wanneer u vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.