RENOVATIE & REVISEREN

ExcelTech wordt veelvuldig gevraagd als het om renovaties en/of revisiewerkzaamheden gaat.

Gaat het om een complete renovatie van gebouw en/of installatie?
Welke voorwaarden hangen daaraan, kan dat zomaar?
Wat zijn de kostenbesparende mogelijkheden?
ExcelTech adviseert, controleert en installeert. Wel zo makkelijk!

RENOVATIE OF REVISIE?

Twee verschillende disciplines, zeker in de (brand)veiligheidswereld. Een totale renovatie gaat veelal gepaard met nieuwe ontwerpen en nieuwe installatie-eisen, naar de tijd van nu. Het reviseren van een installatie-onderdeel komt meer overeen met het 1 op 1 vervangen dan wel opnieuw werkend maken. Veelal direct met een kostenbesparende oplossing, de producten van nu.

RENOVEREN VAN INSTALLATIES

ExcelTech renoveert graag samen met u de installaties, waarbij rekening gehouden wordt met het rechtens verkregen niveau, de geldende regelgeving, de prestatie-eisen, wensen van de klant, duurzaamheid, energiebesparing en uitstraling in relatie tot het gebouw. Zoals wel vaker in de ‘parkeergaragebranche’ is renoveren geen abc-tje. Geen punt, wij helpen graag en gaan het gesprek aan met een bevoegd gezag.

REVISEREN VAN INSTALLATIE(ONDERDELEN)

Waarom compleet renoveren als het met een kleine aanpassing nog jaren mee kan? Renoveren klinkt interessant maar reviseren met ‘hier en daar’ een kleine modificatie levert veelal minstens zoveel op. Bijvoorbeeld het 1 op 1 uitwisselen van producten voor een gelijkwaardig type waarbij gekeken wordt naar het energierendement, het ontwerp blijft hetzelfde het rendement veranderd positief.

TE RENOVEREN OF REVISEREN INSTALLATIES

  • RWA systemen in parkeergarages en trappenhuizen
  • Stuwkrachtventilatiesystemen in parkeergarages
  • Dagelijkse (CO-LPG) ventilatiesystemen in garages
  • Brandmeldinstallaties
  • Gasdetectiesystemen
  • Nood- en vluchtwegverlichting
  • Kleine blusmiddelen
  • Ventilatorlagers
  • Ventilator(elektro)motoren

PARKEERGARAGE VENTILATOREN

Het renoveren of reviseren van parkeergarage ventilatoren is een facet waarin wij u uitstekend kunnen helpen. Vanwege onze vele jaren ervaring en de ervaring met diverse soorten fabricaten zijn wij een ideaal servicepartner hierin.

Of het nu gaat om complete renovatie van b.v. een hittebestendig schachtventilator (axiaal) of een inductieventilator, of juist het reviseren van de ventilatorlagers (e.v.t. motoren). Bij ExcelTech kunt u terecht. Wij hebben de juiste materialen, de kennis om een gelijkwaardige oplossing aan te dragen dan wel de kennis om uw ‘oude’ product nieuwleven in te blazen.

VERVANGINGSMARKT CO/LPG GASDETECTIE

Aangaande de vervangingsmarkt voor CO-LPG gasdetectiesystemen loopt ExcelTech voorop. Wij leveren, installeren en stellen alles zelfstandig inbedrijf. Wij hebben diverse gasdetectiesystemen op voorraad liggen, evenals de juiste type bekabeling. Wij realiseren binnen enkele dagen een compleet nieuw detectiesysteem waarbij wijzelf de oude gedemonteerde gasdetectie op correcte wijze voor u afvoeren.