Flexibel en specialistisch

ExcelTech B.V. is leverancier van hoogwaardige brandmeld- en gasdetectiesystemen alsmede ventilatiesystemen, waar de combinatie betrouwbaarheid, lange levensduur en lage servicekosten centraal staan. Van oorsprong bevinden onze leveringen en diensten met name plaats in parkeer- en stallinggarages. Door de toenemende vraag van tevreden klanten, de daarmee gepaarde stabiele groei, hebben wij ons werkterrein kunnen vergroten waarbij de (brand)veiligheidsinstallaties momenteel worden verzorgd in diverse gebouwen.

Als gebouweigenaar, installateur, VvE beheerder of Vereniging van Eigenaar wilt u dat de veiligheid in uw parkeergarage, kantoor, appartement complex, remise of ketelhuis gegarandeerd is. ExcelTech biedt hiervoor complete oplossingen aan.

Voor nieuwbouw, renovatie, revisie en service onderhoud; ExcelTech biedt de oplossingen voor brand- en gasdetectiesystemen en (RWA) ventilatie-installaties in parkeergarages en gebouwen. Van levering installaties inclusief het inbedrijfstellen, waarbij de installateur veelal het ontwerp en installatiedeel voor haar rekening neemt, tot het compleet verzorgen van ontwerpfase tot oplevering door ExcelTech. De zogenaamde turn key oplossing, waarbij wij zorgdragen voor het ontwerp, het leveren van de installatie, het monteren, bekabelen en aansluiten van de componenten met aansluitend de inbedrijfstelling en oplevering.

Gebruikmakend van hoogwaardige gecertificeerde producten die voldoen aan de EN54 normering, gekoppeld aan specifieke kennis en de informele- opencommunicatie maakt ExcelTech een uitstekende partner in de markt. Dit is goed terug te zien aan de grote diversiteit van onze klanten.

Vanwege onze flexibiliteit kunnen onze klanten alle kanten uit. Gezamenlijk toewerken naar eindproduct waarmee een ieder tevreden is. Dat is waar ExcelTech waarde aan hecht. Immers, het volgende project voeren wij eveneens graag gezamenlijk met onze klanten uit. Wij zijn er dan ook op gebrand een correcte en betrouwbare samenwerking na te streven met onze opdrachtgevers waarmee een gezonde en langdurige relatie wordt opgebouwd.

Onderscheidend zijn wij in de onderhouds- en renovatiemarkt. Stuwende kracht bij ExcelTech, dhr. M. Pilger, merkte sinds enkele jaren een kentering bij eindgebruikers en opdrachtgevers met betrekking tot het kieskeuriger worden in het uitbestedenvan specialistische werkzaamheden aangaande (brand)veiligheidsinstallaties. Steeds meer eigenaren en beheerders kwamen (en komen) tot de conclusie dat correct en betrouwbaar onderhouden conform wet- en regelgeving aan veiligheidsinstallaties geen abc-tje is.

In Nederland is immers bij wet bepaald dat de eigenaar/beheerder verantwoordelijk wordt gehouden voor correct en deugdelijk onderhoud c.q. de inspecties aan (brand)veiligheidsinstallaties. (te) Vaak werden de werkzaamheden uitgevoerd door niet-specialistische partijen waardoor defecten ontstaan en verkeerde (of geen) controles leiden tot onaanvaardbare risico’s voor de eindgebruiker.

Bent u opzoek naar een specialistische services-partij? Onze service- en onderhoudsactiviteiten worden aangemerkt als dé specialisatie van ExcelTech. Het correct en betrouwbaar onderhouden conform wet-, en regelgeving in de afgelopen jaren een kernactiviteit geworden binnen ons bedrijf. Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde en het bezitten van de juiste tools/software/hardware en werkend met speciaal getrainde en opgeleide onderhoudsdeskundige zijn wij voor velen een gerespecteerde servicepartner. En daar zijn we trots op!

Werkend vanuit een informele sfeer, met korte lijnen in een platte organisatie bedienen wij onze klanten zo goed en zo snel mogelijk. Wij streven naar opencommunicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid met als doel om te komen tot de best mogelijke samenwerking en daarmee een partnerschap voor de lange termijn.

Interesse? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te wordt en zijn uw graag van dienst!