Onze klanten

ExcelTech B.V. is voor vele klanten een correct en betrouwbaar leverancier dan wel servicepartner. Ons klantenbestand is ruim en divers, uiteenlopend van installateurs tot eindgebruikers en overheidsinstanties.

Vanwege de branche waarin wij ons bewegen begrijpen wij als geen ander dat veiligheid, duurzaamheid, milieu- energiebewust en veilig werken belangrijke factoren zijn voor onze klanten. Binnen deze factoren streven wij er dan ook altijd naar om de juiste vertaalslag te maken gerelateerd aan de wet-regelgeving en uw portemonnee.

Onze klanten

  • Parkeergarage exploitanten
  • Vereniging van Eigenaren (VvE)
  • VvE beheerders
  • Vastgoedeigenaren en beheerders
  • Installateurs
  • Overheidsinstellingen

Parkeergarage exploitanten

Als servicespecialist in parkeergarages werken wij veelvuldig voor parkeergarage exploitanten. Ook hier geldt dat wij volledig zijn ingericht om de ‘totale ontzorging’ aangaande servicewerkzaamheden aan ventilatie- brandmeld- en gasdetectiesystemen uit te voeren.

Totaalinstallateurs

Een deel van onze klantenbestand bestaat uit de (totaal)installateur. Veelal vormen wij hiermee een ‘open-combinatie’ richting de klant. Dit heeft mede te maken met de specialistische en complexe werkzaamheden. Voor veel installateurs zijn wij een vaste servicepartner. Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten leveren wij veelal de componenten aan waarbij installatie plaatsvindt door de installateur zelf. Het 2-zijdig aansluiten en inbedrijfstellen wordt door ons verzorgd.

Eindgebruikers

Een ander groot deel van ons klantenbestand zijn VvE’s, vastgoedeigenaren en de beheerders. Vanwege wij alles in eigenhuis hebben zijn een ideale partner en aanspreekpunt. Van advies, ontwerp, levering, installatie en inbedrijfstelling; ExcelTech heeft de turn key oplossing.